INCEPAND CU DATA DE 15 MAI 2020 PENTRU PROGRAMARI VA RUGAM SUNATI LA NUMARUL 0722.335.574

Despre Noi

Posted in MatDent

Povestea MATDENT CLINIC a inceput recent in 2015 cand Dr. Matei Cristina Irina a luat initiativa de a aduce pe piata din Romania servicii stomatologice de inalta clasa, aliniate la standarde de calitate.
Din dorinta de a se apropia tot mai mult de nevoile pacientelor, echipa de medici mizeaza in permanenta pe inovatie. De aceea, tehnologia cabinetului este de ultima ora,iar materialele utilizate sunt de ultima generatie . Certificarile anuale ale echipei de specialisti pregatiti la cel mai inalt nivel si serviciile de calitate reprezinta piata de temelie a MATDENT CLINIC, motiv pentru care compania va avea parte de stabilitate de-a lungul timpului.
Clinica se adreseaza publicului printr-un spatiu minimalist care imbina eficienta medicala si eficienta in folosirea materialelor si a surselor de energie.
MATDENT CLINIC se va distinge prin ambientul personalizat și atmosfera placută din clinica, reușind astfel să ofere încredere și confort pacientului încă de la prima vizită. Fiecare cabinet  vor avea avea un concept unic și vor fi dotate cu aparatură ultramodernă, pentru realizarea celor mai performante lucrări.
Credem în făurirea de zâmbete frumoase, naturale, în perfectă armonie cu chipul fiecăruia. Insistăm în prevenirea oricăror afecțiuni dentare și promovăm igiena și sănătatea orală. Susținem evoluția sistemului stomatologic românesc pentru un stil de viață sănătos.
MATDENT CLINIC S.R.L este nou infintata, si este situata intr-o zona usor accesibila-piata Crangasi. Ca mijloace de transport puteti folosi-metroul , tramvaiul 41, autobuzul 178,162,163.

Va asteptam!

Dr. Matei Cristina Irina

UA-47437005-6