INCEPAND CU DATA DE 15 MAI 2020 PENTRU PROGRAMARI VA RUGAM SUNATI LA NUMARUL 0722.335.574

Blog Matdent

Posted in MatDent

Afla mai multe despre sanatatea ta dentara
Cauti răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le aveti despre stomatologie?
Verificati blog-ul nostru stomatologic pentru a afla mai multe despre procedurile noastre, mentinerea sanatatii orale, precum si cele mai recente stiri dentare.

Cel mai frecvent cand spunem manopere chirurgicale ne gandim la extractii dentare. Acestea se pot face cand dintii sunt irecuperabili ( prognosticul tratamentului este negativ),

PROTETICA DENTARA se refera la refacerea integritatii arcadelor dentare din punct de vedere  functional , estetic si biologic.

Vizita la medicul ortodont! Cei mai multi copii cu varsta peste 6-7 ani, dar chiar si mai mici au nevoie de tratament ortodontic. Datele reclama chiar procente de peste 70-80%.

Igienizarea corecta are o importanta foarte mare in conservarea tesuturilor dentare sanatoase. Cu cat acordam importanta mai mare acestei ramuri a stomatologiei,vom avea mai putine leziuni carioase profunde.

Consultatia primara este momentul in care pacientul face cunostinta cu clinica noastra; se stabileste un prim plan de tratament si se indica investigatii suplimentare (daca este cazul).

Mult timp s-a crezut ca formarea cariei este un proces ireversibil de demineralizare a smaltului, urmat de degradarea dentinei si formarea cavitatii carioase.

UA-47437005-6