INCEPAND CU DATA DE 15 MAI 2020 PENTRU PROGRAMARI VA RUGAM SUNATI LA NUMARUL 0722.335.574

Blog Matdent

Posted in MatDent

Afla mai multe despre sanatatea ta dentara
Cauti răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le aveti despre stomatologie?
Verificati blog-ul nostru stomatologic pentru a afla mai multe despre procedurile noastre, mentinerea sanatatii orale, precum si cele mai recente stiri dentare.

Cand spunem ,,estetica dentara’’ ne gandim la un zambet armonios si luminos. Acesta se poate obtine ,in functie de situatie, prin albiri dentare sau diferite tipuri de lucrari protetice( fatete, coroane zirconiu ).

Pedodontia se ocupa cu tratamentul dentitiei temporare si a dentitiei mixte (cand pe arcada dentara sunt prezenti dinti temporari si dinti permanenti)..

Mult timp s-a crezut ca formarea cariei este un proces ireversibil de demineralizare a smaltului, urmat de degradarea dentinei si formarea cavitatii carioase.

Igienizarea corecta are o importanta foarte mare in conservarea tesuturilor dentare sanatoase. Cu cat acordam importanta mai mare acestei ramuri a stomatologiei,vom avea mai putine leziuni carioase profunde.

Implantul dentar reprezinta un ,,surub’’, realizat din titan sau zirconium-biocompatibil cu tesuturile umane. Acesta are rolul de a inlocui radacina dintelui care a fost pierduta prin extractie

Cel mai frecvent cand spunem manopere chirurgicale ne gandim la extractii dentare. Acestea se pot face cand dintii sunt irecuperabili ( prognosticul tratamentului este negativ),

UA-47437005-6